Rakentaminen Joensuu

Rakentaminen

Meiltä sujuvat niin pienet, kuin suuretkin rakennusurakat kätevästi ja asiakkaan aikataulun mukaisesti. Tarjoamme rakentamisen palveluita erilaisiin kohteisiin aina pienemmistä rakennushommista kokonaisvaltaiseen uudisrakentamiseen avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Remontointi

Remontointi

Meiltä saat kaikki remontoinnin palvelut pitkän linjan ammattimiehen tekemänä. Hoidamme kaikenkokoiset remontit tehokkaasti, siististi ja sovitussa aikataulussa pysyen.

Lue lisää

Rakentamisen palvelut rehellisellä ja osaavalla otteella

Tarjoamme kaikki rakentamisen palvelut rehellisellä ja osaavalla otteella niin uudisrakentamiseen, kuin remontointiinkin. Kun etsit tekijää joka on huolellinen, tehokas ja luotettava, on Raccio silloin paras valintasi. Hoidamme alusta loppuun niin pienet kuin suuretkin rakennus- ja remonttiurakat avaimet käteen -periaatteella. Toimintamme keskittyy tällä hetkellä Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueelle, mutta tarvittaessa urakoimme myös muualla.

KIINTEISTÖ KESTÄVÄSTI KERRALLA KUNTOON

Ammattilaisen rakentama tai remontoima kiinteistö on turvallinen asua ja käyttää. Kaikkien rakennusvaiheiden huolellinen toteuttaminen takaa että rakennus kestää käytössä ja on kustannustehokas käyttötarkoituksessaan. Me hyödynnämme ajanmukaista rakennusalan osaamistamme niin että rakentaminen on aina paitsi laadukasta, myös kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä.

REHTIÄ TEKEMISTÄ ASIAKKAAN EHDOILLA

Hoidamme rakentamisen ja remontoinnin rehdisti alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella. Me otamme vastuun koko urakasta aina alkumetreiltä viimeiseen loppusilaukseen asti, niin ettei sinun tarvitse huolehtia työn sujumisesta tai aikatauluista. Kuuluipa rakentamiseen tai remonttiin minkälaisia työvaiheita tahansa, voit olla varma että niissä on aina ammattimies asialla.

Jätä viesti tai pyydä tarjous