Tuuman verran parempaa rakentamista.

Parempaa rakentamista tarkoittaa meille paljon enemmän kuin rakennusvirheiden välttäminen.

Me Racciolla teemme koteja, jotka kestävät seuraavallekin sukupolvelle.
Kauttamme saat kaikki rakennusalan palvelut tehokkaasti, sovittuja aikatauluja noudattaen.

  • Uudisrakentaminen
  • Hirsirakentaminen
  • Urakointi
  • Remontointi
  • Talojen pohjatyöt

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme. Olemme aina valmiita tarttumaan toimeen.

LUOTTAMUS

Työmme perusta on luottamus. Voimme ottaa vastuun rakennusprojektistasi aina pohjatöistä lopputarkastukseen saakka. Huolehdimme aikatauluista ja työn sujuvuudesta. Yhteydenpito kanssamme on avointa, keskustelevaa ja kunnioittavaa.

SANOTAAN EI HUONOLLE RAKENTAMISELLE

Sanotaan yhdessä ei huonolle rakentamiselle. Me Racciolla toimimme vastuullisesti. Kokemuksen tuoman ammattitaidon lisäksi pidämme huolen, että työkalupakissamme on viimeisin tieto ja taito. Olemme ylpeitä saadessamme tehdä turvallisia ja siististi toteutettuja taloja. Taloja, jotka sopivat käyttötarkoitukseensa ja joissa on hyvä hengittää. Laajan yhteistyöverkostomme avulla voimme toimittaa kaikki rakennusprojektiisi kuuluvat työvaiheet. Yhteistyökumppanimme ovat oman alansa ammattiosaajia, jotka pystyvät allekirjoittamaan meille tärkeät arvot.

RAKENTAMINEN ON RATKAISUJEN LÖYTÄMISTÄ

Rakentaminen ei ole pelkkää käsillä tekemistä. Meille kustannustehokas talonrakentaminen tarkoittaa sujuvaa, vankalla ammattitaidolla tehtyä työtä ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Otamme vastuun myös ympäristöstä: pidämme työmaan siistinä ja turvallisena, lajittelemme rakennusjätteen asianmukaisesti.

Teemme myös maanrakennusta ja urakointia. Niistä ja yhteistyökumppaneistamme voit lukea täältä:

URAKOINTI